6/30/2009

Παραλία γυμνιστών.......!


Πας με τα ρούχα σου….τα βγάζεις ένα –ένα κι αργά-αργά….προσπαθώντας να το καθυστερήσεις όσο μπορείς…αφού έχεις βρει που θα ακουμπήσεις τη πετσέτα σου!

Αφού το κάνεις τελικά…..το απονενοημένο…..( δική σου απόφαση ήταν άλλωστε)… κάθεσαι στη πετσετούλα σου κι αρχίζεις να παρατηρείς τους άλλους….αφού βέβαια πρώτα….ως νεοεισερχόμενος ….είχες περάσει από κόσκινο!

Απορία πρώτη: Που θα βάλεις το ρημάδι το κινητό σου?

Ναι, εκτός από κει που σκεφτήκατε……χαχαχαχαχα…ευτυχώς δηλαδή που τα έχουν μικρύνει κιόλας τα άτιμα……!

Απορία δεύτερη: Το αντηλιακό το βάζεις……παντού ή …..μόνο στα συνηθισμένα σημεία?

Απορία τρίτη: Να σηκωθείς για καμιά βολτίτσα στην παραλία ως συνήθως….ή…άστο καλύτερα, κάτσε στ’ αυγά σου σαν καρέτα-καρέτα?

Απορία τέταρτη: Αυτοί που παίζουν ρακέτες μπροστά σου…..παίζουν με «κανονικά» μπαλάκια…ή είναι ειδική παραλλαγή? Κι αν έρθει το «μπαλάκι» προς το μέρος σου, να τους ….το πιάσεις….ή άσε την ευγένεια να πάει στο καλό?

Απορία πέμπτη: Το μεγάλο σου καπέλο, μήπως είναι…..too much?

Απορία έκτη: Να επιτρέψεις στο σκύλο του διπλανού σου να σε…….μυρίσει όπως κάνεις πάντα με όλα τα σκυλάκια…ή ….θα παρεξηγηθείς?

Απορία έβδομη και φαρμακερή: Η γυμνή κυρία μεγάλης ηλικίας που κάθεται όρθια μπροστά σου……..από που ξέχασε να αφαιρέσει το………κορδονάκι που κρέμεται….?



6/29/2009

Το χάσαμε το.....σκυλί πατριώτη!!!!!


Χάσαμε το μυαλό μας……..

Χάσαμε την ηρεμία μας……

Χάσαμε το δρόμο μας……

Χάσαμε το τρένο……

Χάσαμε τη σύνδεση…..

Χάσαμε την έμπνευση…..

Χάσαμε τα αυγά και τα καλάθια…..

Χάσαμε τη βροχή………

Χάσαμε την ευκαιρία……

Χάσαμε τον ύπνο μας……..

6/25/2009

Αλλού τα κακαρίσματα.....κι αλλού γεννάνε οι κότες!


Τι αδικία υπάρχει στο κόσμο!!!!!!! Άλλοι περιμένουν χρόνια και χρόνια να βρουν ένα ταίρι, έναν σύντροφο, ένα φίλο κι άλλοι……..!

Μια απελπισμένη μάνα….500€ έδωσε σε γραφείο γνωριμιών για να….γνωρίσει κάποια ο γιός της…αλλά 5 μήνες περίμενε και τίποτα! Μα κυρά μου με 500€ στις καλύτερες θα είχε ξεθυμάνει το αγοράκι σου….και χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις!

Η άλλη…..μετά από χωρισμό με τον σύζυγο κι αφού της έφαγε όλες τις κοινές οικονομίες…με τις ωραιότατες τρίμετρες Ρωσιδοουκρανοβουλγάρες…τάπαιξε κανονικά! Επτά ώρες κάθε μέρα μέσα στα chats για να βρει έναν γκόμενο! Μα καλή μου γυναίκα…όταν είσαι από το πρωί ως το βράδυ μες τη γκρίνια, τη μιζέρια και τη μουρμούρα….κι όταν σου κάθεται κανένας χριστιανός για να πεις καμιά κουβέντα κι εσύ αρχίζεις…που τον είχα κορώνα στο κεφάλι μου….πασάς στα Γιάννενα ήταν ο κύριος…..τίποτα δεν τον άφηνα να κάνει…ούτε το βρακί του δε μάζευε από κάτω….κι στο άλλο…τι να σου πω…λαμπάδα αναμμένη ….όπως το ήθελε κι όποτε το ήθελε ο κύριος…… εμ έτσι είναι δυνατόν να σου κάτσει …..Λούης ο υποψήφιος!!!!!!

Ο άλλος …παντρεμένος…χωρισμένος με 3 παιδιά……για avatar….είχε μια εικονίτσα της Παναγίας….ο Χριστός κι η Παναγία δηλαδή….πως θα σου κάτσει καμιά ρε παιδί μου με τέτοια μίρλα…?Και όλοι φύγανε…και όλοι με εγκατέλειψαν …κι έχω μείνει μόνος μου….! Και το μόνο ενδιαφέρον σου οι ψαλμοί και τα λιβάνια…? Σε λάθος μέρος είσαι φίλε μου! Στην Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου πρέπει να στήσεις το μαγαζάκι σου για να πατήσει κανένας χριστιανός…(εδώ ταιριάζει)!

Κι έχεις και την άλλη 45 χρονών να σου λέει…μεγάλη γυναίκα είμαι…τέτοια πράματα δεν τα κάνω…! Εμ άμα δεν τα κάνεις κυρά μου…τι μου κλαίγεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τη μοναξιά και τη μοναξιά? Άσε που σε πιάνει το φιλότιμο….ψάχνεις ατζέντες…ψάχνεις τεφτέρια…ξεσκονίζεις όλους τους παλιούς κι νέους φίλους ή πρώην γκόμενους….να βρεις κάτι που να κολλήσει με την περίπτωσή της…κι αφού γίνεσαι ρόμπα ξεκούμπωτη που έριξες τα μούτρα σου και τους πήρες όλους αυτούς τηλέφωνο….μέχρι παρεξηγήσεως δηλαδή….σου κάθεται ένας ξεπεσμένος κακομοίρης και της το κλείνεις το ραντεβού…!

Κι έρχεται εκείνη η ώρα …..κι πάνω που λες …άντε να δούμε μήπως της κάτσει…αρχίζει μία ώρα πριν το ραντεβού…..τα δεν μπορώ….και που θέλω να μπλέξω τώρα…..και είμαι κυρία εγώ…και τι να βάλω…..και που θα πάμε…..και μην είναι κανένας ανώμαλος……(και τι σε πειράζει καλέ…? Μη σε βιάσει? Αφού αυτό είναι το ζητούμενο….που μετά από τόοοοσα χρόνια…έχει γίνει μπετόν αρμέ…!) μέχρι που σου τα κάνει εντελώς τσουρέκια…κι λες κι εσύ ….εεεε αη στο διάολο κυρά μου!


Έτσι είναι η ζωή….αλλού πλημμύρα …κι αλλού….ξεραΐλα σκέτη!

6/22/2009

Πότε ξέρεις……..ποτέ δε ξέρεις!


    • Πότε ξέρεις πως ο συλλογισμός σου καταλήγει σε ασφαλή συμπεράσματα?
    • Πότε ξέρεις πως τα συναισθήματά σου πηγάζουν από αυθεντικά αισθήματα?
    • Πότε ξέρεις πως ο συνάνθρωπος ξέρει να εκτιμήσει σωστά το χιούμορ σου?
    • Πότε ξέρεις ότι αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί το όνειρό σου?
    • Πότε ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς κατάλληλα σε μια ακατάλληλη συγκυρία?
    • Πότε ξέρεις ότι το καρπούζι που πήρες δε θα βγει ……μάπα ?
    • Πότε ξέρεις αν πληρώνεις μόνο αυτά που πρέπει στο λογαριασμό?
    • Πότε ξέρεις αν γίνεσαι κατανοητή από τους γύρω σου?
    • Πότε ξέρεις πως το καινούργιο σου ζευγάρι παπούτσια δεν θα σε «χτυπήσει» την πιο ακατάλληλη στιγμή?
    • Πότε ξέρεις αν έχεις πραγματικά σύνδεση με το internet αφού το σχετικό εικονίδιο….μάλλον σε κοροϊδεύει?
    • Πότε ξέρεις ότι θα πας όντως διακοπές και δεν θα μείνεις με την…….βαλίτσα στο χέρι?


Ποτέ δεν ξέρεις………..!


συνεχίζεται........

6/20/2009

Για την πάρτη μου μόνο!!!!


Και πάνω που έλεγα πώς να ξεκινήσω…κι είχα προβληματισμό με το «θέμα»…ναι …ναι…προβληματίζομαι κιόλας, τσουπ!

Χθες απόγευμα….ντρινννν…τηλέφωνο….

« Γειά σας….με ενδιαφέρουν πολύ τα προϊόντα σας……κλπ κλπ κλπ …..»…

« Μόνο με ραντεβού μπορούμε να τα πούμε από κοντά……»

«Να κλείσουμε ένα ραντεβού τότε…….»

«Ωραία… αύριο στις 10.00 είναι καλά…?»

«Ε να το κλείσουμε κι αν δεν μπορέσω…..!!!!!»

«Ναι αλλά έτσι…θα πάρετε την ώρα κάποιου άλλου…??????»

«Α ναι βέβαια……ΟΚ τότε στις 10.00…».

Μετά από 1 ώρα περίπου….αφού έχω απορρίψει 2 ραντεβού για την ίδια ώρα…..ξανά η Κιουρία στο τηλέφωνο……!

« Είμαι στην περιοχή ….να έρθω τώρα…????»

ΝΤΙΙΝΝ!

«Όχι , δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος……να το αναβάλουμε το αυριανό?»

« Α κρίμα…όχι όχι….θα έρθω αύριο στις 10.00»

«ΟΚ…..»

Ε αυτό ήταν….όσο ήρθατε εσείς στις 10.00 που ΔΕΝ είχαμε ραντεβού…τόσο ήρθε κι αυτή….ούτε τηλέφωνο να πει μια παπαριά δικαιολογία ρε παιδί μου…..στα @@@@ της!

Θα μου πεις τώρα….με τι απασχολείς το μυαλό σου καϋμένη….υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στην καθημερινότητα να σε ….απογειώσουν…!

Ναι ρε γμτ…έτσι είναι….αλλά……η καθημερινότητά μας είναι αυτή που είναι γιατί έχουμε αυτή την νοοτροπία …..!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ! Μόνο αυτό μας απασχολεί……!

ΟΥΦ! Τάπα και ξεθύμανα……καλημερούδια σαςςςς!

6/18/2009

Μετά το εξιτήριο.....τί?


Μετά το εξιτήριο –μεγάλο πράγμα το εξιτήριο- είμαι επιτέλους σε θέση να δω τον κόσμο σας με άλλα μάτια! Ότι μέχρι πρότινος θεωρούσα «έξω κόσμος» τώρα αποτελώ κι εγώ μέρος αυτού! Μαζί θα κάνουμε ένα ταξίδι σε μια πραγματικότητα, και λέω μια γιατί δεν είναι όλες ίδιες….διαφέρουν πολύ μεταξύ τους! Μετά από καιρό θα είμαστε σε θέση να τοποθετήσουμε ο καθένας ξεχωριστά, την πραγματικότητα που του ταιριάζει, στις διαστάσεις που του αρμόζουν! Καλή τύχη λοιπόν σε όλους και….εύχομαι να πάρετε κι εσείς το εξιτήριό σας σύντομα!