12/31/2009

Προσοχή στις ....κραιπάλες!!!!


Σας δίνω μόνο δυο ευχές
για τον καινούργιο χρόνο
πάμπλουτοι να 'στε στη χαρά
και πάμφτωχοι στον πόνο!

Το είπε...: Άγνωστος

Καλή Χρονιά σε όλους!

12/27/2009

Κουλουράκι για....καφέ!!!!!!


Καλησπέρα σας.....! Πως περάσατε????? Φάγατε πολύ? Μπα δεν νομίζω, έχουμε ακόμα και την Πρωτοχρονιά....αφήστε χώρο! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να ξεκουραστήκατε λίγο....γιατί εγώ....μην τα ρωτάτε ....μετά της 15 Γενάρη βλέπω να παίρνω κανονική ανάσα......!
Αλλά είπα να σας διηγηθώ ένα πολύ αστείο περιστατικό των ημερών κι ελπίζω να αξίζει το κόπο και τον χρόνο σας!
Εδώ και 15 μέρες περίπου, αγόρασα στην σκυλίτσα μου την Πόπο, ένα κρεβατάκι για να το μεταφέρω όπου χρειάζεται, χωρίς να της φαίνεται "ξένος τόπος"! Είχα κάνει ένα σωρό σκέψεις, αν θα το βολευτεί, αν θα μπει καθόλου μέσα, αν θα της αρέσει......κι είχα βρει λύσεις διάφορες όπως να της βάλω μέσα το κουβερτάκι της που το ξέρει.....να της βάλω το αγαπημένο της παιχνίδι για "δόλωμα" κτλ! Είναι βλέπεις λίγο "δύσκολο" ζωάκι όσο αφορά τα καινούργια πράγματα! Είναι κι αυτή ένα κακοποιημένο κουτάβι που έσωσα από τα χέρια του "δεσπότη" της τελευταία στιγμή ως εκ θαύματος! Φανταστείτε την πρώτη φορά που την έβαλα μέσα στο σπίτι....είχε γαντζωθεί και με τα τέσσερα στο πάτωμα για πάνω από 5 συνεχής ώρες.... μετά ...συνήθισε αλλά με αργά βήματα! Ενώ την έχουμε πια 10 χρόνια....μόλις πριν από 3-4 χρόνια άρχισε να δέχεται τα χάδια μου με το πόδι ,ξυπόλητη εννοείται, πριν νόμιζε πως θα την κλωτσούσα και αμέσως σηκωνόταν! τώρα βέβαια το απολαμβάνει μάλλον όσο κι εγώ αφού....αρχίζει το γλείψιμο μέχρι να δακρύσω από το γαργαλητό!
Έτσι μετά από όλες αυτές τις σκέψεις, αποφασίσαμε να της το αγοράσουμε τελικά κι ότι γίνει!
Πρωί λοιπόν κατά τις 10.00πμ γυρνώ από το σχετικό κατάστημα με το κρεβάτι μέσα σε μεγάλη σακούλα ....κι αρχίζω την γνωριμία! Την αφήνω να το μυρίσει όσο είναι ακόμα μέσα στη σακούλα και αφού βλέπω καλά σημάδια.....το αφήνω σιγά σιγά στη θέση της !
Και πριν προλάβω να πιάσω την κουβέρτα της για την βάλω μέσα......τσουπ.....νάτην μέσα!!!!!

Σας πληροφορώ πως την πρώτη μέρα δεν σηκώθηκε ούτε για φαγητό....! Τι την φώναζα την ώρα του φαγητού......τι της πήγα να μυρίσει την κονσέρβα της που τρελαίνεται για δαύτη ..... τι της πήγα εκεί κοντά της το μπωλάκι της...... τίποτα σας λέω!!!! Ούτε για την ανάγκη της δεν πήγαινε !!!!!!
Και μετά από τις 2 πρώτες μέρες που άρχιζε να μπαίνει πάλι στη ρουτίνα της....μην νομίζεται πως ξεκούνησε καθόλου από κει......όχι....μόνο για τα βασικά σας λέω!
Εξού κι ο τίτλος! "Κουλουράκι για να βουτήξεις στον καφέ η Πόπο"!

Σας φιλώ και εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους και πάντα αγαπημένοι....!

ΥΓ. Σημειωτέον πως προσπαθώ 3 μέρες να την βγάλω φωτογραφία....είναι και ντροπαλή βλέπετε!

12/07/2009

Ποιος χιονάρθωπος σου ταιριάζει ?

1. Για εργένηδες ....?


2. To be or....not to be...... θεατρικός...?


3. Made in China.......(Λύκαινα....για σένα)...?




4. Μοναχικός και ρομαντικός.....?




5. Φιλόζωος.......???



6. Άκαρδος.....?



7. Οικολογικός....2 σε 1...???




8. Ανάποδος.....???




9. Ρεαλιστής.......?




10. Αραχτός....Θεσσαλονίκη μεριά....χαλαρά....???




11. Απαισιόδοξος.....?



Διαλέξτε ποιος σας ταιριάζει και αιτιολογήστε το!




12/03/2009

Let it snow......!!!!!



Η εποχή για την δουλειά μου, είναι στο full....! Θυμάμαι πέρσι την φίλη Dreamer Angel, να παραπονιέται για το πόσα τσουρέκια είχε συσκευάσει και χαμογελούσα ....κατανοώντας απολύτως την απελπισία της....( φιλιά Αγγελική μου) ! Έτσι λοιπόν κι εγώ....κάθε τέτοια εποχή, επί 10-12 χρόνια τώρα, δεν χαίρομαι το χειμώνα όπως θάθελα, αλλά ....δεν παραπονιέμαι! Καλή διάθεση να υπάρχει και θα "κλέψω" σίγουρα χρόνο για να περάσω καλά με τους ανθρώπους και τα ζώα που αγαπώ.....! Είναι αλήθεια βέβαια , πως από πέρυσι που μπήκα στο "τρυπάκι" των blogs.... και με πολλούς από σας έχω βρει πολλά κοινά...μου είναι πιο δύσκολο που δεν μπορώ να είμαι πιο συχνά μέσα στο ΝΕΤ και να σας επισκέπτομαι....! Θα μου λείψετε βρε! Εύχομαι σε όλους σας να περάσετε καλά, αγαπημένα πρόσωπα και πράγματα (γιατί όχι?) να σας περικλείουν, να γευτείτε όλες τις απαγορευμένες λιχουδιές χωρίς μέτρο...δεν πειράζει.... και ο νέος χρόνος να φέρει σε όλους σας ότι δωράκι λαχταράει η ψυχή σας!
Θα μου πείτε τώρα "καλά, τρελή είσαι και τα λες αυτά από τώρα?" Ναι καλέ, τώρα το καταλάβατε????? Ίσως να τα λέμε στα κλεφτά για λίγο, αλλά....θέλω να είμαι εντάξει με τους νέους φίλους αλλά και τους παλιούς!Τις θερμότατες ευχές μου λοιπόν ....! Χαρείτε ένα από τα αγαπημένα μου χειμωνιάτικα τραγούδια και .... μην σταματάτε να ελπίζετε....θα χιονίσει, θα χιονίσει!!!! Και ίσως έρθουν κι "άγγελοι" στη γη....χαχαχα !
Τα φιλιάααααα μου!



12/02/2009

Μόνο 17 δευτερόλεπτα.....


Επειδή το είδα πρωί πρωί και πραγματικά μου έφτιαξε το κέφι....το ίδιο ελπίζω να συμβεί και με σας! Χρειάζονται μόνο 17 δευτερόλεπτα για να αλλάξει η διάθεσή μας!Απολαύστε το.... και καλό μήνα!