1/10/2012

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
Ποιος είπε ότι οι γενίτσαροι δεν υπάρχουν πια;
Μια ματιά γύρω σας και τα παραδείγματα είναι δεκάδες!
Ο σύγχρονος πόλεμος απαιτεί άλλου είδους στρατηγικές.
Έξυπνες και αποτελεσματικές.
Ούτε είναι σκοπός του σύγχρονου στρατιώτη δολοφόνου, η αφαίρεση της ζωής σου. Αν είσαι νεκρός είσαι άχρηστος. Επομένως σε θέλουν δυνατό και παραγωγικό. Η λειτουργία σου είναι της εταιρικής λογικής coca cola που σου προσφέρει ικανοποιητικό διάλλειμα, ζεστό καφέ, χορταστικό σάντουιτς, δωρεάν αναψυκτικό, με αποτέλεσμα να μένεις στο χώρο εργασίας και να νοιώθεις βαθύτατα υποχρεωμένος για τα προσφερόμενα «αγαθά» ξεπληρώνοντας τα με την μεγαλύτερη παραγωγικότητα σου και φυσικά εξαγοράς της σιωπής σου. Όταν δε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα σε καλούν οικογενειακώς στα εταιρικά παιδικά party’s και δίνουν και ένα δωράκι στο παιδί σου τότε είσαι τόσο υπόχρεος που το κεφάλι σου κοντεύει να χωθεί στα πόδια σου από την βαθειά επίκυψη ευγνωμοσύνης. Αυτό το σύστημα είναι ευρέως διαδεδομένο και σε μεγάλες ελληνικές εταιρίες της φιλoπτώχου! Συνοδεύετε δε από νοσοκομεία, παιδικά προγράμματα, παραμυθάκια και Μαραθωνίους εράνους αγάπης, cd με τα έξοδα να διατίθενται σε «χαμόγελα παιδικά» και αντικαρκινικές θεραπείες, εκπίπτοντας φυσικά από της φορολογικές δηλώσεις σου, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για πολιτική καριέρα, μέχρι και Προέδρου Δημοκρατίας!
Φυσικά αυτοί χάριν συντομίας ονομάζονται γενίτσαροι!
Είναι άλλωστε ο μοναδικός τρόπος κοινωνικής ανόδου και διαφυγής από τη σκληρή ζωή πείνας του στενού περιβάλλοντος ενός χωριού, που αν έμενες εκεί το καλύτερο σου θα ήταν μια φλογέρα, μια γκλίτσα, 50 αρνιά και γκόμενα τη Μπιρμπίλω μια βυζαρού ευτραφή προβατίνα με ζεστό και μεγάλης χωρητικότητας αιδοίο.
Όμως υπάρχουν διαφορές και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά από αυτά του παρελθόντος.
Το σύγχρονο σώμα των γενίτσαρων στην σημερινή Ελλάδα φέρει τον μανδύα της πολιτικής, της Δημόσιας διοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας, της εφορίας, και είναι τα βασικά σώματα στρατού μια καλοστημένης κρατικής μηχανής.
Είναι δε τέτοια η δύναμη και το θράσος τους, συν την συμπαράσταση ενός ηλιθίου εκλογικού σώματος, που συνήθως αν όχι πάντα, λειτουργούν εκτός νόμου και εκτός θεσμών (βλέπε: Κίμωνας Κουλούρης). Άλλο βασικό χαρακτηριστικό των σύγχρονων γενίτσαρων είναι το μπαξίσι που παρέμεινε όπως και τότε ο βασικός τους «θεσμός».
Ένας τέτοιος είναι και ο Λουκάς Παπαδήμος («πρωθυπουργός») που το σύγχρονο τάγμα των γενιτσάρων ετοίμασε προσεκτικά και πλασάρε την κατάλληλη στιγμή με τέτοιο τρόπο που το 67% των ηλιθίων του ελληνικού εκλογικού σώματος είπε στο γκάλοπ ότι είναι ο καταλληλότερος σφαγέας του!

Κι έτσι περάσαμε στη γενοκτονία των Ελλήνων…
Με μια μικρή διαφορά
Ο ¨Σουλτάνος¨ Λουκάς Παπαδήμος και η αυλή του δεν παιδομαζεύει πια τα παιδιά σου!
Απλά τα σκοτώνει!
Αρχίζει απ’ το χαρακτήρα, πάει στα όνειρα, μετά στους στόχους, και τέλος στη αυτοκτονία- δολοφονία!
Και φυσικά όπως σε κάθε δολοφονία, εκτός του δολοφόνου, υπάρχει πάντα ο ηθικός αυτουργός… ΕΣΥ!

Έτσι όταν καθαρίσει η χώρα σου από την Κωλοφάρα των Ελλήνων θα έρθουν να την «επανδρώσουν» αυτοί που χρόνια τώρα ΕΣΥ υπέθαλψες!

Στο δια ταύτα:
Παίρνω πίσω ότι έχω γράψει στο πιο πάνω κείμενο!
Η χώρα δεν κινδυνεύει από του γενίτσαρους τελικά…
Κινδυνεύει από ΕΜΕΝΑ !!!
Βολεμένος! Δολοφόνος των παιδιών μου! Προδότης της πατρίδας μου! Πουλημένο τομάρι για μια θεσούλα στο Δημόσιο! Ξεφτιλισμένο υποκείμενο ανθρωπόμορφου τέρατος που η ευτυχία μου είναι η δυστυχία του διπλανού μου! Γαμημένο ανδρείκελο που σέρνω τη κοιλιά μου τους δεκαπενταύγουστους στις Τήνους για να εξαγνίσω τα αμαρτήματα της χρονιάς μου!
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ μου η ΖΩΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου!

Σκοτώστε με να λυτρωθώ!…

Νῦν ὑπὲρ πάντων ἀγών!
Ποίηση: Χάρης Καφετζόπουλος

2 Χάπια:

Kontengaptek είπε...

please visit

my blog

blockchain support number είπε...

Unable to purchase and sell the Bitcoin in Blockchain
Are you unable to purchase and sell Blockchain Number
the Bitcoin in Blockchain? If yes, don’t worry at all as you can take fruitful assistance from the well-experienced experts by dialing Blockchain helpdesk number at 1-888-764-0492 and get all the required procedure and steps to purchase and sell the Bitcoin. The Blockchain team is available around the corner for assistance. You can approach them at any point in time as you will not find any time-barriers in their services and are functional throughout the year.
Blockchain customer support number
Blockchain Number
Blockchain Contact Number
Blockchain Toll Free Number
Blockchain Support Number
Blockchain Phone Number
Blockchain Helpline number
Blockchain Support Phone number
Blockchain Customer Support
Blockchain Customer Service
Blockchain Customer Service Number
Blockchain Wallet phone Number
More visit:- https://www.cryptophonesupport.com/wallet/blockchain/