6/25/2009

Αλλού τα κακαρίσματα.....κι αλλού γεννάνε οι κότες!


Τι αδικία υπάρχει στο κόσμο!!!!!!! Άλλοι περιμένουν χρόνια και χρόνια να βρουν ένα ταίρι, έναν σύντροφο, ένα φίλο κι άλλοι……..!

Μια απελπισμένη μάνα….500€ έδωσε σε γραφείο γνωριμιών για να….γνωρίσει κάποια ο γιός της…αλλά 5 μήνες περίμενε και τίποτα! Μα κυρά μου με 500€ στις καλύτερες θα είχε ξεθυμάνει το αγοράκι σου….και χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις!

Η άλλη…..μετά από χωρισμό με τον σύζυγο κι αφού της έφαγε όλες τις κοινές οικονομίες…με τις ωραιότατες τρίμετρες Ρωσιδοουκρανοβουλγάρες…τάπαιξε κανονικά! Επτά ώρες κάθε μέρα μέσα στα chats για να βρει έναν γκόμενο! Μα καλή μου γυναίκα…όταν είσαι από το πρωί ως το βράδυ μες τη γκρίνια, τη μιζέρια και τη μουρμούρα….κι όταν σου κάθεται κανένας χριστιανός για να πεις καμιά κουβέντα κι εσύ αρχίζεις…που τον είχα κορώνα στο κεφάλι μου….πασάς στα Γιάννενα ήταν ο κύριος…..τίποτα δεν τον άφηνα να κάνει…ούτε το βρακί του δε μάζευε από κάτω….κι στο άλλο…τι να σου πω…λαμπάδα αναμμένη ….όπως το ήθελε κι όποτε το ήθελε ο κύριος…… εμ έτσι είναι δυνατόν να σου κάτσει …..Λούης ο υποψήφιος!!!!!!

Ο άλλος …παντρεμένος…χωρισμένος με 3 παιδιά……για avatar….είχε μια εικονίτσα της Παναγίας….ο Χριστός κι η Παναγία δηλαδή….πως θα σου κάτσει καμιά ρε παιδί μου με τέτοια μίρλα…?Και όλοι φύγανε…και όλοι με εγκατέλειψαν …κι έχω μείνει μόνος μου….! Και το μόνο ενδιαφέρον σου οι ψαλμοί και τα λιβάνια…? Σε λάθος μέρος είσαι φίλε μου! Στην Αγία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντου πρέπει να στήσεις το μαγαζάκι σου για να πατήσει κανένας χριστιανός…(εδώ ταιριάζει)!

Κι έχεις και την άλλη 45 χρονών να σου λέει…μεγάλη γυναίκα είμαι…τέτοια πράματα δεν τα κάνω…! Εμ άμα δεν τα κάνεις κυρά μου…τι μου κλαίγεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με τη μοναξιά και τη μοναξιά? Άσε που σε πιάνει το φιλότιμο….ψάχνεις ατζέντες…ψάχνεις τεφτέρια…ξεσκονίζεις όλους τους παλιούς κι νέους φίλους ή πρώην γκόμενους….να βρεις κάτι που να κολλήσει με την περίπτωσή της…κι αφού γίνεσαι ρόμπα ξεκούμπωτη που έριξες τα μούτρα σου και τους πήρες όλους αυτούς τηλέφωνο….μέχρι παρεξηγήσεως δηλαδή….σου κάθεται ένας ξεπεσμένος κακομοίρης και της το κλείνεις το ραντεβού…!

Κι έρχεται εκείνη η ώρα …..κι πάνω που λες …άντε να δούμε μήπως της κάτσει…αρχίζει μία ώρα πριν το ραντεβού…..τα δεν μπορώ….και που θέλω να μπλέξω τώρα…..και είμαι κυρία εγώ…και τι να βάλω…..και που θα πάμε…..και μην είναι κανένας ανώμαλος……(και τι σε πειράζει καλέ…? Μη σε βιάσει? Αφού αυτό είναι το ζητούμενο….που μετά από τόοοοσα χρόνια…έχει γίνει μπετόν αρμέ…!) μέχρι που σου τα κάνει εντελώς τσουρέκια…κι λες κι εσύ ….εεεε αη στο διάολο κυρά μου!


Έτσι είναι η ζωή….αλλού πλημμύρα …κι αλλού….ξεραΐλα σκέτη!

10 Χάπια:

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

χαχαχαχαχααχαχαχαχχαχααχχαχχα
Η σημερινη πραγματικοτητα....
Καλημερα σου!!!!!!

korinoskilo είπε...

αχαχχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και αλλα τοσα χαχαχαχαχα

ξεραθικααααααααααα

αψογη!!!

εναν με τα λιβανια πλιζ για να τον ξελιβανισουμε :ρρρρρρρ

χααχαχαχχααχαχαχαχαχαχχα

φιλια πολλα

υγ ... καθοντε παραδιπλαμ 9 γυναικες μεσης και ανω ηλικιας οι 2 ειναι της κατηγοριας μαμα που δινουν τα 500 ευρω..... οι 2 ειναι μιρλας..... οι υπολοιπες κατι ενδιαμεσα μαμας και δετερης κατηγοριας:ρρρρρρ

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Me_To_aSeToN_STo_XeRi είπε...

τς τς τς τι κακία!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
πολύ μ αρέσει!

Η τρελή είπε...

Ναι ρε Αντιγονάκη...δυστυχώς αυτή είναι η σημερινή πραγματικότητα!

Η τρελή είπε...

Όλα τάχει ο μπαξές εκεί που είσαι βλέπω....!!!!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Φιλιά Ελενάκι

Η τρελή είπε...

Όταν είμαι καλή....είμαι καλή.....όταν όμως είμαι κακιά...είμαι καλύτερη!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Γειά σου Σοφάκι μου

Ελενα καπακιώτου είπε...

xaxaxaxxa τα λες πολυ ωραια!!!!


καλο βραδυυυυυυυυυυυυυυυυ

Giannis Ianossss είπε...

Προσυπογράφω.
Αμήν
Βοήθειά μας.

Η τρελή είπε...

Zinaa kapa
Ω! Καλώς ορίσατε στο τρελάδικό μας!

Η τρελή είπε...

Giannis
Πολύ και πολλοί την χρειαζόμαστε τελικά!