7/14/2009

Κλειστοφοβία ή .... νευρική κρίση????


Τώρα που είναι καλοκαίρι, πεθαίνω για θερινό σινεμά…. μ’ αρέσει πολύ! Κι όποιες ταινίες μου ξεφεύγουν το χειμώνα….προσπαθώ να τις δω στους θερινούς που ευτυχώς δείχνουν να έχουν ανακάμψει!

Τους κλειστούς κινηματογράφους, δεν τους συμπαθώ καθόλου! Έχουν κάτι….. που με απωθεί… και πολλά που μ’ εκνευρίζουν…(πως τόπαθες…θα μου πεις…χαχαχαχα).

  • Αυτά τα «παντός καιρού» πατσουλιά που μπορεί να είναι και πανάκριβα….με κάνουν έξαλλη. Που πας κυρά μου ? Σινεμά με όλο το μπουκάλι αδειασμένο πάνω σου? Δεν μας λυπάσαι δηλαδή…. Είναι που είναι κλειστός ο χώρος…θα μου πεις « η αίθουσα κλιματίζεται» ναι είπαμε κλιματίζεται, δεν είπαμε πως κάθε λεπτό αλλάζει όλος ο αέρας…..τι βρώμα και ασφυξία είναι αυτή ρε γμτ! Και για κακή μου τύχη, αυτή που θα φοράει το χειρότερο…ένα που μυρίζει σαν φρεσκοκομμένο γκαζόν….ε ναι αυτή θα…. μπαστακωθεί δίπλα μου! ΠΙΦ!!!!.

  • Τα κινητά!!!!!!!!! Τα νεύρα μου! Βάλτο καλέ μου στη δόνηση και μη σου πω…… που να το τοποθετήσεις!!!!!!! Εντάξει, είσαι businessman, το καταλάβαμε από το χρυσό Rolex (μπλιαξ) που έχεις στο κουλό σου και προσπαθείς να μας βγάλεις το μάτι με κάθε ευκαιρία! Είναι ανάγκη να μου κάνεις τα νεύρα κρόσσια? Κάνε τα deals σου πριν παλουκώσεις μπροστά μου, έξω στο μπαρ και μετά κάνε λίγο υπομονή….! Ή αν δεν έχεις αυτή τη πολυτέλεια…παλουκώσου στο γραφείο σου κι άσε μας να χαρούμε λίγο! Μ’ αρέσει που νομίζεις πως δεν ακούμε κιόλας….!!!! Λύσσιαξες (όπως λέει και μια ψυχή…χαχαχαχα) στο μπουρου μπουρου , ψιθυριστά υποτίθεται, να ασχολήσε με ότι μαλακία σούρθει στον εγκέφαλο…..!

  • Αμ το άλλο….! Ενώ κάποτε είχαμε το χρουτς χριτς από τα αλουμινένια σακουλάκια με τα διάφορα τσιπςοειδή….. τώρα έχουμε τα τάκος με σάλτσα! Αν έχεις το ΘΕΟ σου δηλαδή…… ! Κι έρχεται και κάθεται δίπλα σου όλο το μενού του Μεξικάνικου εστιατορίου, με τις διάφορες μυρωδιές από μπαχάρια και τσίλι και δεν ξέρω τι άλλο και αρχίζουν τα πασαλείμματα: «Θες λίγο από αυτό?» «Τι γεύση πήρες εσύ?» «Καυτερή πιπεριά» «Είναι ωραίο, ή θα καώ?». Καυτερή πιπεριά σου λέει κυρά μου, δε θα καείς? Εγώ τι φταίω όμως που με τσουρουφλάτε με τα χρατς χρουτς και με τις σάλτσες που στάζουν κιόλας πάνω σας και μούρχεται…. να ξεράσω μούρχεται!!!

  • Και το τελευταίο που μπορεί να με κάνει να σηκωθώ και να φύγω…..είναι τα ηχεία!!!!!! Μου είναι αδύνατον να ανεχθώ τόσο δυνατό ήχο δίπλα στα αυτιά μου και ιδίως αν είναι και καμιά ταινία με πολλά ηχητικά εφέ…..την έβαψα! Απορώ ποιος είναι ο λόγος που πρέπει να υπάρχει τόσο μεγάλη ένταση….. ……..η μπουνιά που θα φάει ο ηθοποιός ……. μέσα στο στομάχι μου……οι πυροβολισμοί και οι κανονιές…..μέσα στο στομάχι μου……οι κεραυνοί και οι αστραπές…….μέσα στο στομάχι μου……η έκρηξη της βόμβας….μέσα στο στομάχι μου……οι στριγκλιές της πρωταγωνίστριας….εκτός από το τύμπανό μου ….και μέσα στο στομάχι μου…..!

Τελικά τι έγινε ρε παιδιά…..εγώ ήρθα στο σινεμά για να αποφύγω το βραδινό φαγητό….. αλλά το στομάχι μου….. πάλι γεμάτο είναι…!!!!!



10 Χάπια:

D.Angel είπε...

Ψυχραιμίαααααααααααααα
χα χα χα χα

D.Angel είπε...

Ψυχραιμίαααααααααααααα
χα χα χα χα

korinoskilo είπε...

χααχχαχαχαχαχαχαχαχα

ελα εδω που ειμαστε 3 και ο κουκος οταν παμε σινεμα .....απλονεις και τα ποδαρια στην μπροστινη καρεκλα :ρρρρρρ

τρως τσιπς και ενοχλεις μονο εμενα και τον κουκο :ρρρρρ


φιλι

ΡΑΠΑΝΑΚΙ είπε...

Μήπως έχεις την καλοσύνη να μου δανείσεις μερικά από τα χάπια σου; Όπως επίσης στείλε μου και το ΤΑΧΙ σου για να την κάνω και εγώ. Σήμερα τα έχω βγάλει δόντια...!
Α και λύση για αυτά που λες για το σινεμά είναι μια και μοναδική. Άμα σε πειράζει το κόβεις μαχαίρι.
Εύχομαι καλή νύχτα

Miss Pink είπε...

xaxaxaxxaxaxax
ρε κορίτσι ήρεμα..
χαχαα.. μόνο διαβάζοντας την ανάρτηση σου και ένοιωσα ένα άγχος τρελό!
λες και τα ζούσα όλα με μιάς
χιχι...
μόνο με ένα δεν μπορώ να συμφωνήσω και σου συνιστώ να μην κάτσεις δίπλα μου σε σινεμά...
ΤΟ ΦΑΙ...
χιχιχιιχ..
δεν υπάρχει περίπτωση να πάω σινέ και να μη μασουλάω...
(όπως και όλη την υπόλοιπη μέρα φυσικά)
χιχιχι..
φιλιάααα :)
χρατς χρατς

kakos lykos είπε...

Και καλά το πατσουλί της διπλανής, αν έχεις όμως την ποδαρίλα του διπλανού τι κάνεις;

:))))
Άσχετο!
Το τσιγάρο επιτρέπεται ακόμα στα θερινά σινεμά;
Πιάνονται για εξωτερικοί αυτά;

Καλησπέρα :)

Η τρελή είπε...

Μα θέλω να αγιάσω και δεν μ αφήνω ρε Αγγελική!!!!!
Φιλιάαα

Τελικά τ αποφάσισα! Θα μετακομίσω! Όλα καλύτερα τάχετε εκεί πάνω ρε γμτ!!!!!
Φιλάκια μουρλοφιλενάδα μου!


Ράπανον
Καλώς όρισες....ευχαρίστως να σου κοπιάρω τη συνταγή γιατρού!!!! Κι ύστερα σου λένε για βιολογικά λαχανικά..... χαχαχαχαχαχαχα!

Καλώς το Κατερινάκι
Καιρό είχα να σ ακούσω (διαβάσω) βρε!!!!
Αν δεν ήσουν βόρεια.....θα εξηγούνταν πολλά πράγματα για τα χρατς και χρουτς που ακούω γύρω μου!!!!
Γιούχου!!!!

Αχ, Λύκαινα....μούχει τύχει το ακόμα χειρότερο!!!!!! Κατάλαβες για πιο πράγμα μιλάω εεε? Κι ήταν και "αθόρυβη"...την έκοβες με το μαχαίρι που λέει και κάποιος κωμικός! Καθόλου άσχετη η απορία σου, όλους μας καίει....! Νομίζω πάντως πως επιτρέπεται!
Καλησπέρες

Ανώνυμος είπε...

Άκου αυτό, ηρέμησε και καλές βουτιές..
http://www.imeem.com/kataigida21/music/5gZUrGCr/musicdomgr-ta-therina-sinema/

Global Greek είπε...

αχαχαχαχαχαχα ααααχαχαχα χρατσ χρουτς χαχαχαχα, καλά έτσι είναι όπως τα γράφεις!
Να σου πω και το εξής να φύγεις, εδώ στο σουλτανάτο οι Ομανοί με λευκη κελεμπια, κοκα κόλα και ποπ κόρν πηγαίνουν σινεμά για να κοινωνικοποιηθούνε, μιλάμε δεν υπάρχει ούτε ένας που να κλείνει το κινητό του, γίνεται της τρελής, της δικής σου δηλαδή;-)))
καλημέρα!

Η τρελή είπε...

Άμα δεν νευριάσω τώρα βρε Σκοταδόψυχε, πότε θα νευριάσω????
Τα θερινά είπαμε....το καλύτερό μου!
Καλό βράδυ!

Global
Σίγουρα τρομοκράτισσα θα γινόμουν αν έμενα εκεί!!!!! χαχαχαχαχαχα
Πολύ καλό σου βράδυ!